Bäver safari

Kloten

Känn hur hjärtat hoppar till när bävern plötsligt använder sin kraftiga svans för att slå till ytan av det spegelblanka vattnet för att dyka. Bäversafarit är en fem timmars kvällstur i kanot. Wraps serveras som picknick middag under tiden som du får lära dig allt om bävern. Sedan börjar bäversökandet i kanoter precis innan solnedgången och fortsätter långt in på natten.

Lägg till i mitt program
En liten bäverunge med en pinne i munnen gömmer sig i gräset som sticker upp ur vattnet. Upptäckt under en bäversafari med Nordic Discovery i Sverige.
Närbild av en vuxen bäver som simmar i lugnt vatten mot deltagarna under ett bäversafari i Sverige av Nordic Discovery.
Bäver simmar i den gyllene timmen under en bäversafari i Sverige med Nordic Discovery. Bävern ses på avstånd i ett landskap med spegelblankt vatten.
Bäver simmar nära deltagare precis innan den slår sin svans i vattnet. Sett på bäversafari i Sverige av Nordic Discovery.
Bäver slår sin svans i vattenytan och skickar droppar i luften, fotograferad under bäversafari i Sverige av Nordic Discovery.
Två bäversafari-deltagare i en kanot redo att ta foton på bävrarna på en bäversafari i Sverige med Nordic Discovery.
Bäversafari-deltagare tittar genom kikare på en bäver som simmar i sjön under en bäversafari i Sverige med Nordic Discovery.